Bluestep Bank

Bluestep Bank AB (publ) är en marknadsledande specialistlångivare med kunder i Sverige, Norge och Finland. Sedan bolaget startades 2005 har Bluestep hjälpt tusentals låntagare och sparare till en tryggare ekonomi. I Sverige erbjuder Bluestep bolån, kapitalfrigöringskrediter samt sparkonton med insättningsgaranti. I Norge erbjuder Bluestep bolån och sparkonton med insättningsgaranti.

Bluestep vill vara förstahandsvalet för de människor som av någon anledning inte kan få bolån hos sin befintliga bank. Bluestep kan hjälpa till tack vare personliga bedömningar med fokus på nutid och framtid snarare än ekonomisk historik.

Bluestep anser att man ska kunna låna trots betalningsanmärkning. Hos Bluestep behöver inte anställningsform, skuldsaldo eller kredithistorik vara ett hinder för att få lån. Bluesteps vision är att verka för att ge människor en trygg och stabil ekonomisk situation – oavsett bakgrund. Bluestep är ett bankaktiebolag som står under Finansinspektionens tillsyn.

Bluestep är den starkaste banken på youtube som tillåter lån trots betalningsanmärkning. De är dubbelt så starka på youtube än vad etablerade SEB är.