Lån trots betalningsanmärkning

Här kan man tro att det inte går att låna alls men det finns några vettiga vägar att gå (och några inte så smarta alls). För små och korta lån gäller det vanliga som för lån utan UC -> Pantbankerna är bäst. För större lån över ca 10 000 kronor så behöver du den här listan med granskade och mot varandra jämförda låneaktörer som tillåter lån trots betalningsanmärkningar.

Låna trots betalningsanmärkning

Balanzia

USP: Balanzia är varumärket och företaget heter GCC Capital AB. Servar både privat och företagsmarknanden.
———–
5.77 – lf:150 – anställda:26
———–
Läs mer om Balanzia här >>

ViaConto

ViaConto Sweden AB är ett konsumentkreditinstitut som har tillstånd av Finansinspektionen att bedriva konsumentkreditverksamhet. ViaConto Sweden AB ingår i den snabbväxande VIA SMS Group som grundades i Lettland år 2008 . I Sverige arbetar de under varumärken ViaConto och ViaKredit. Sedan etableringen 2011 har ViaConto vuxit till att bli en av top 5 aktörer på konsumentkreditmarkanden i Sverige.

———–
4.50 – lf:54 – anställda:12
———–
Läs mer om ViaConto här >>

Olskrokens Lånekassa

Göteborgs egen unika pantbank

Läs mer om Olskrokens Lånekassa här >>

DG pantbank AB

Bedriver pantbank i Vänersborg, Skövde och Trollhättan

Läs mer om DG pantbank AB här >>

pantit

USP: panta dina smycken online
Läs mer om pantit här >>

Aramia Pantbank

Efter 30 år i guldsmedsbranschen bestämde sig Aramia att bli en Pantbank år 2010.

Läs mer om Aramia Pantbank här >>

Göteborgs Pantbank

USP: Du blir aldrig återbetalningsskyldig hos oss.
Läs mer om Göteborgs Pantbank här >>

Belona Pantbank AB

En del av Diamantbrev AB

Läs mer om Belona Pantbank AB här >>

Sundsvalls Pantbank

Sundsvalls PantBank AB startade redan 1893 och blev därmed Sundsvalls 6:e pantbank. År 1950 bildades en riksförening som fick namnet Sveriges Varubelånares Riksförbund, och som senare namnändrades till Svenska Pantbanksföreningen.

Läs mer om Sundsvalls Pantbank här >>

Kalmar Pantbank

Historik

1995 startade Bengt Sagerfors Kalmar Pantbank i sin nuvarande tappning. 2011 tog Jan Alldén över, med företagsekonomi som grund och åtta år som anställd på en pantbank på annan ort. 2019 sålde Jan pantbanken till nuvarande ägaren Hans Svensson.

Miljömedveten

Kalmar Pantbank är banken som tänker miljömässigt, d.v.s alla våra transporter sker med buss, tåg eller med cykel. Återvinning av guld och silver är en självklarhet för oss. Vi vill gärna lämna vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle, där även våra barn och barnbarn ska njuta av vår vackra jord.

Läs mer om Kalmar Pantbank här >>

SMS lån

Aktörer som ger ut sms lån ger dig också lån trots betalningsanmärkning men akta dig noga. SMS lån är i det närmaste modernt slaveri du kan komma. Många tror tyvärr att den enda chansen att kunna få lån med betalningsanmärkningar är att ta ett sms-lån. Så är inte fallet. Se listan ovan på aktörer som verkligen vill hjälpa dig utan de ockerräntor som sms låneaktörerna tvingar på dig.